Bröllopstårtor

Mini bröllopstårtor till smakprovning






En super trevlig par som ska gifta sig i slutet på september beställde sin bröllopstårta av mig den här veckan. Eftersom jag kommer tillbaka till Sverige bara några dagar före bröllopet måste vi bestämma allting innan jag åker nästa vecka och smakprovning är den viktigaste delen:-)
De ville smaka på fyra olika kombinationer. Eftersom jag har fullt upp just nu med andra tårtbeställningar var första tanken att de skulle få små cupcakes fyllda med de olika smakerna men jag ändrade mig i sista minuten och imorgon ska de få de här oförväntade söta mini bröllopstårtor så de kan ha en ungefär bild på hur tårtan ska se ut på den stora dagen. Jag har markerat alla fyra med olika bokstäver:
H står för kombinationen hallonmousse/Geisha chokladganache
J står för jordgubbsmousse/Daim chokladganache
P står för päronmousse/Marabou mint chokladganache
L står för limemousse/Nougat chokladganache
Minitårtorna gjorde jag så snabbt jag kunde så varken rosorna eller nånting annat är ens i närheten av ok men det är idéet och smakerna som räknas den här gången;-)

 

 

Mini bröllopstårta för att fira chefens bröllop i efterskott/Mini wedding cake






Innehöll:
Ljusa bottnar, limemousse,nougat chokladganache med nougatbitar, spacklad med smörkräm, täckt och dekorerad med sockerpasta.


Minitårtor för provsmakning inför bröllop






Brudparet ville smaka på kombinationer päron-mintchoklad
och jordgubb-vaniljkräm men jag tog friheten att baka en tredje minitårta med jordgubb-vit choklad,
som är en av mina favoriter. Gissa vilken de ska ha på sin stora dag ;-)


Vit och lila bröllopstårta/Fondant wedding cake







En vit och mörk lila bröllopstårta till 50 personer plus en liten matchande glutenfri tårta. Figurerna skulle bi lite roliga och visa brudparets intressen: fallskärm och motor rally.
Bilderna fick jag ta med tårtan inne i kylskåpet för att det var så varmt och fuktigt i luften att jag ville behålla tårtan så kallt som möjligt.

Innehöll:
Ljusa bottnar, vinbär-hallon-jordgubbmousse, vit chokladganache, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med sugarpaste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar